Hockeywedstrijd tegen Bleiswijk

Vandaag ben ik wezen Hockeyen we moesten tegen Bleiswijk. Deze stonden eerste in de poule.

Deze wedstrijd hebben we gelijk gespeeld. Ik heb niet gescoord dat komt omdat ik in de verdediging sta. We stonden in rust 4-1 achter maar hebben het na rust goed gedaan tot 6-6. De tegenstander had een sterke speler de rest was ongeveer van ons niveau.

Ik vond het heel leuk om te hockeyen. Ik en Vivian kregen veel complimenten over dat wij een goed duo vormde in de verdediging en dat wij goed ons best hebben gedaan. De coach heeft ons er niet te gelijk uitgehaald omdat we dan een sterke verdediger misten. Als een van ons aan de kant stond werd er door Hudito veel gescoord. Dit omdat ze allemaal naar voren gingen behalve ik of Vivian. Als we allebei in de verdediging stonden kwamen er bijna geen ballen door ons heen. Vooral in de tweede helft was dit zo.

We staan met ons team tot nu toe 3e in de poule.

24 november moet ik tegen Hudito G3 dit is een team hoger. Dit wordt een moeilijke wedstrijd maar ons team heeft er vertrouwen in. Zeker met twee goeie keepers en goede verdediging: ik en Vivian. maar ook hele goeie aanvallers. die veel kunnen scoren en goed om de keeper heen lopen in een wedstrijd.

Over deze wedstrijd zal ik ook een verslag maken die jullie kunnen lezen.